Loading

Studios i Solna

Black Sheep – Studio Sonic

Studio Sonic är en liten studio med professionell utrustning. Här kan du spela in allt utom livetrummor. Går dock utmärkt att programmera trummor för den som vill det. I studion använder vi Logic och den är bokningsbar och helt gratis för Black Sheep’s besökare.

Du kan boka via: https://boka.se/blacksheep

Mer information om Studio Sonic finns här

Kontakt

Gelbgjutarevägen 7
171 48 Solna
Tel: 08-7461660
Email: blacksheepsolna@gmail.com

Torpets studio

I våran studio använder vi programmet Logic för att producera musik. Efter att du startat upp ett personligt konto får du möjlighet att utnyttja både Logic och det ljudisolerade inspelningsrummet. Eftersom vi även har tillgång till filminspelning kan du göra egen musikvideo.
Om musik är någonting du vill satsa på, har vi personal som har jobbat både som manager för en melodifestivaldeltagare samt jobbat för Spinup som ligger under Universal Music som kan hjälpa dig att hitta kontakter om du vill fullfölja dina musikdrömmar.

Kontakt

Bagartorpsringen 20b
170 65 Solna
Telefon nr: 08 – 746 39 11

Byparken musikstudio

Våran musikstudio vänder sig till dig som går i högstadiet. Här har vi produktions och inspelningsmöjligheter. Vi kommer att anordna kurser och workshops både för dig som är nybörjare och för dig som redan har erfarenhet.
Vi har kunskaper inom DJ, musikproduktion, låtskrivande och livemusik. Om du har gått en kurs eller har visat att du har koll på grejerna kan du boka studion för eget bruk i upp till 2h om dagen.

Kontakt

Göran Perssons väg 8B
171 55 Solna
Tel: 08-746 39 01
Url: www.byparken.se
Email: byparken@solna.se

Dream Big Recordings

Dream Big är den del av Solna Ungdomscafé som står för musik, dans och arrangemang. Vi har en musikstudio med produktions- och inspelningsmöjligheter samt avancerad DJ-utrustning. Här anordnas kurser och workshops både för dig som är nybörjare och för dig som redan har erfarenhet. Våra kursledare är kompetenta inom Dj’ing, musikproduktion, textförfattande, rimstruktur och musikbranschen i stort. Om du har gått en kurs eller redan har koll på grejerna kan du boka studion för eget bruk.
Mer info >>

Självklart är alla verksamheter inom Dream Big helt gratis för ungdomar!

Kontakt

Huvudstagatan 2b
171 44 Solna
Tel: 08-746 39 10
Email: solnaungdomscafe@solna.se
Url: www.solnaungdomscafe.se