Loading

Skytteholmsparken

”Skytteholmsparken är en plats för möten, aktiviteter och lek för människor i alla åldrar. Vi arbetar med likabehandling som värdegrund i allt vi gör och ser parken som en mötesplats där alla ska känna sig välkomna.”

Skytteholmsparken är en plats för alla, året om. Vi värdesätter alla årstider och anpassar parkens aktiviteter samt utbud efter det.  Våra stora gröna ytor, bollplaner och lekplatser kombinerat med vår kvartersgård för inomhusaktivitet och café erbjuder vi ett helt spektrum av möjligheter för dig att ägna dig åt dina intressen.

Låna en boll och lira med dina kompisar på en av våra bollplaner eller kör parkour i vår parkour-park. Möjligheten till spontanidrott är något vi i Skytteholmsparken tycker är viktigt.

Är vädret lite ruggigt och du hellre vill vara inomhus är du välkommen in till vår kvartersgård. Köp en fika till ett bra pris eller kolla film i vårt biorum. Är du en spelfantast har vi spel i alla dess former. Vi har flera rum som är vigda år biljard, pingis, brädspel och tv-spel. Söker du lugn och ro finns det gott om utrymmen för dig att varva ner. Varför inte låna en bok från vårt bibliotek och kryp ner i soffan.

Vi finns här för att möta dig i dina intressen och din kreativitet. I vårt hobby-rum kan du skapa fritt på egen hand eller tillsammans med en fritidsledare.

Har du en dansgrupp men ingen lokal? Då har vi en stor danssal med tillhörande ljudanläggning som går att boka.

Skytteholmsparken har aktiviteter under alla lov och anordnar flera event under året. Håll utkik efter kommande evenemang på våra sociala medier.

Skytteholmsparken på sociala medier

Öppet

Mån 9.00–18.00
Tis 9.00–20.00
Ons 9.00–20.00
Tors 9.00–20.00
Fre 9.00–18.00
Lör 11.00–18.00