Den 25/8 mellan 17.00-23.00 uppmärksammar vi ungas röst i valet 2018. Eventet arrangeras av eventbyrån Feniks i samarbete med Kurage, Solna Ungdomscafé & unga sommarjobbare från Solna.

I samarbete med Järva food festival visar vi alla de åtta dokumentärkortfilmer som unga i Sverige har producerat genom projektet RÖST! (i samarbete mellan Folkets Bio, SVT och svenska filminstitutet). Filmerna visas utomhus på storbildsskärm i Mulle Meckparken, Järvastaden.
Mer information om Röst:
http://www.röst.nu

 

Vi visar även den kortfilm inför valet som unga sommarjobbare producerade under två veckors arbete på Solna Ungdomscafé tidigare i sommar.

Under kvällen presenteras dessutom panelsamtal mellan regissörer, aktivister & andra ungdomar, dans- & musikuppträdanden, utfrågning av ungdomsförbunden och mycket mer på Kurage. Det är såklart gratis inträde och det kommer att finnas mat och fika att köpa på plats!

Om du visar upp flyern för oss på plats får du en goodiebag samt chans att vinna presentkort på Mall of Scandinavia!

Ta med en vän och dyk upp!