Black Sheep presenterar sina lokaler och hur de använder dom.

Upplev konst på RÅMATERIAL av David Roos. Visning kl 14.00.

Träffa UnCUT – ung filmproduktion.
Lyssna på band i replokalerna eller varför inte spela lite själv.
Prova på sköna moves i vår danssal!
Smaka hembakade vegankakor i caféet.

Kultivera dig på Black Sheep! Här utvecklar du ditt intresse inom musik, film, konst och dans, oavsett nivå! Du kan delta i workshops, repa med ditt band, arrangera spelningar, skapa konst, ställa ut, dansa, låna foto- och filmutrustning, redigera film, få handledning för dina projekt tekniskt såväl som praktiskt. I Black Sheeps café, där det alltid bjuds på kaffet är du välkommen att läsa, arbeta eller ha möten. Solna Stads ungdomsverksamhet Black Sheep är belägen i inspirerande industrilokaler i Hagalunds arbetsplatsområde och är till för dig som är över 15 år .