Loading

Byparken

Är våran mötesplats för ungdomar i Huvudsta. Här arbetar vi för att du ska få upplevelser, lära dig nya saker och själv vara med och påverka din egen fritid.

Hos oss ges du som individ eller ni som grupp möjlighet att utvecklas genom att själva genomföra något från idé till verklighet. När du kommer till oss finns det alltid någon här för dig att möta. Vi jobbar aktivt med att möta dig i dina tankar och idéer och vårt jobb är att du ska ha möjlighet att skapa dig den fritid som du vill ha.

Vi jobbar med internationella projekt projekt. tex. vår internationella resa till Berlin som sker nu över Kristihim där vi ska träffa ungdomar och testa på deras ungdomskultur, Streetart och mycket annat.

Vi har även kurser inom tex. musik, dans och skapande där du kan både lära dig nya saker och ha roligt. Kurserna marknadsförs på flera sätt men följer du oss på Instagram så missar du ingen information.

Hos oss kan du boka och använda våran Dansstudio, Musikstudio, Film utrustning eller Skapandeverkstad. Vi har också ett mysigt Café och fina lokaler där du kan fika, spela spel m.m.

Under våra öppettider, så möter vi alla som kommer och tar vara på idéer och frågor kring vår verksamhet. Vi hjälper dig att komma i kontakt med rätt person med rätt kunskap för ditt intresse.

Öppet för dig som går i högstadiet sju dagar i veckan både efter skolan och på kvällarna.

Byparken dansstudio – Läs mer

Byparken musikstudio – Läs mer

@byparkensolna

Kontakt

Göran Perssons väg 8B
171 55 Solna
Tel: 08-746 39 01
Url: www.byparken.se
Email: byparken@solna.se

Öppet

Mån 13-21
Tis 13-18
Ons 13-21
Tors 13-21
Fre 13-23
Lörd 18.30-23
Sön 18-21