Loading

Black Sheep

Vår kreativa verksamhet strävar alltid mot att avvika från samhällets stereotypisk normer och värderingar och det gör vi genom ungkulturell yttring i alla de slag. Vi skapar platsen där man som ung får leva ut. Vi bygger vår verksamhet på konsumtion av fritidsaktivitet där vi likt en ”Calzone extra allt ” fyller vårt hus med ungas egen kraft. I ett sådant hus får vilja, förändring, dröm och lust spela fritt utan att någonsin ta ut varandra.

Endast ett stenkast från miljonprogram och ett språng mot drömmen.

Ungdomar hos oss är trygga, sedda och förstådda. Hundratals ungdomar har gjort sitt avtryck för åter hundratals att ta ställning till, utveckla, förädla och bli inspirerade av. Vi är en verksamhet i rörelse som tar vara på ungas kraft som drivmedel mot nya sidosprång. På Black Sheep blir du snabbt en del av framtiden. Din idé och närvaro blir vår gemensamma vägvisare. Har du inget i händerna när du kommer så får du det av oss. För hos oss är du unik och din dröm är ingen annan lik!

Black Sheep’s Hemsida: www.blacksheep.nu

Studio Sonic –  Läs mer

Vi har ett mysigt cafe

Utställningsyta –  Läs mer

Två ateljéer –  Läs mer

På Black Sheep finns 4 stycken fullt utrustade replokaler. Läs mer

Ung filmproduktion – Läs mer

Konserter & utställningar – Läs mer
Fotostudio –  Läs mer

@blacksheepsolna

Hitta och följ oss på Instagram under namnet “blacksheepsolna”. Har ni bilder relaterade till vår verksamhet får ni gärna posta dem med hashtag “blacksheepsolna”.

 INSTAGRAM PAGE

Kontakt

Black Sheep Gelbgjutarevägen 7
171 48 Solna
Tel: 08-7461660
Email: blacksheepsolna@gmail.com

Öppet

Mån 15.00-22.00
Tis 15.00-22.00
Ons 15.00-22.00
Tors 11.15-12.15, 15.00-22.00
Fre 14.30-16.30

Black Sheep around the world