Vi söker dig som vill bli en av Kurages skribenter!
Kurage är en ny mötesplats för unga i Solna som öppnar under våren 2018. Vi strävar efter att jobba aktivt med mänskliga rättigheter, miljöfrågor och internationella projekt samt lyfta ungas demokratiska röst i samhället.

Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar kring livet och din samtid i form av krönikor, där dessa ämnen får ta plats? Vi tycker det är viktigt att ge er chansen att förmedla äkta berättelser utifrån ett ungt perspektiv.
Vi vill att du är mellan 16-21 år.

Krönikorna kommer att publiceras på membran.nu – en samlingsplats för Solna Stads ungkultur och i den lokala tidningen Mitti Solna.

Kontakta oss för att göra en intresseanmälan, vi kommer sedan bjuda in till ett möte hos oss på Kurage.

Telefon: 072-5833912
Insta: kuragesolna
Mail​: fanny.jansson@solna.se