Det vill vi. Det här är vår vision och vår dröm.
En dröm om samtalsgrupper där inga frågor är dumma, där vi kan utvecklas och lära oss av varandra. Vi drömmer om en kreativ och skapande miljö där det finns dans, teater, musik, hantverk och konst. Vi drömmer om att våra kreativa rum, som kan anpassas efter era behov, ska bokas för egna projekt eller arrangemang. Tänk om vår nya mötesplats för ungdomar skulle ha en egen podd där ni är ansiktet utåt. Där det öppet skulle kunna diskuteras om bland annat jämställdhet, rasism, HBTQ och miljö. Där samtalet i sin tur kan leda till handling.

Föreställ er en pop-up vintagestore, ett café som tänker utanför boxen, en känsla av att någon lagt en tanke bakom. Vår mötesplats skulle kunna vara ett forum för att göra din röst hörd, som vår unga krönikör, som en del i en arrangemangsgrupp eller i ett internationellt projekt.
Föreställ dig att få påverka samhället med din egen konst.

I våra lokaler finns möjligheter att ställa ut, anordna en spoken-wordkväll eller använda vår black box. En måste våga drömma för att det ska kunna bli verklighet.

Ni ungdomar är det viktigaste vi har. Ni är framtiden och vi vill stötta er när ni skapar den.

Välkomna till KURAGE!

Kurage 
Fridenborgsvägen 100
170 67 Solna

Facebook

Instagram