Brunchseminarium med regissörerna av filmen “Silvana – Väck mig när ni vaknat”, Olivia Kastebring, Mika Gustafsson och Christina Tsiobanelis.

“Med sylvass tunga fångar rapparen Silvana Imam det som är i rörelse i samhället idag och personifierar en ny generation. Silvana – väck mig när ni vaknat är en intim kärlekshistoria och en unik inblick i de första omtumlande åren av hennes karriär.”

Regi-trion bakom succédokumentären om artisten Silvana Imama kommer söndagen den 29 oktober att delta i ett inspirerande och öppet seminarium om bland annat gränsen mellan spelfilm och dokumentär. Om hur arbetet läggs upp när det är fler än en regissör. Hur är det att jobba som del av en regi-trio? Vi kommer titta på ett klipp från filmen och senare öppna upp till frågor från publiken.

Regissörerna och Silvana

Regissörerna av filmen “Silvana – Väck mig när ni vaknat”, på scen tillsammans med Silvana Imam.

Moderator: Isabel Lindström (regissör och filmarbetare)

Söndag den 29 oktober
UnCUT – ung filmproduktion
Gelbgjutarevägen 7, i Solna

Vi bjuder på brunch som serveras från 11, seminariet börjar 11:30 och vi förväntas bli klara vid 13.
Seminariet är gratis, men vi ser gärna att du anmäler dig om du tänker komma.

Anmälan görs till: isabel@uncutfilm.se

Länk till evenemanget på Facebook

Aktuell information hittar du på www.uncutfilm.se

Välkommen!

 

///INFO///

UnCUT – ung filmproduktion bjuder under hösten in till “Brunchseminarium” där du som ung filmskapare kan delta i workshops, föreläsningar, work in progress och filmvisningar.

Ett tillfälle att nätverka, inspireras och lära sig mer om film. UnCUT bjuder på brunch och alla evenemang är helt kostnadsfria.

“Brunchseminarium” riktar sig till dig som är i början av din karriär och som vill lära dig mer om filmprocessens olika delar, inspireras av och träffa andra filmare i branschen. Ny som mer erfaren filmare, alla är naturligtvis välkomna!

Vilka föreläsare, gäster eller inspiratörer vill du träffa? Var med och påverka innehållet på kommande seminarier! För kontakt och mer information om brunchseminarierna och UnCUT – ung filmproduktion, följ oss på:

www.uncutfilm.se
www.facebook.com/uncutfilm
instagram.com/uncutfilm