Efter mer än 15 år flyttar Kultur & fritids-förvaltningen sitt ungdomsarrangemang på Valborg till Järvastaden. 

Vi står inför en spännande utmaning att bryta upp något som vi inom enheten varit med och byggt upp till ett av stadens största centrala arrangemang; Valborg på Skytteholmsfältet.
Personalens iver över att få vara med under Järvastadens firande går inte att ta miste på och mottagandet från Stefan och Enrique Järvastaden AB har varit väldigt positivt och öppet.

Vi inom fritiden vill presentera oss som en kreativ och trygg aktör i området och visa upp oss för de barn, unga och föräldrar som bor i Järva med omnejd.

När vi nu till hösten skall etablera oss i Järvastaden med en ny ungdomsmötesplats -så kändes det helt rätt i tiden att även vi tar ett omtag.

Firandet den 30 April blir startskottet  för vår nya ungdomssatsning.
Utvecklingsledare Martin Taranger vittnar om att enheten barn & ungdom KFF har lagt ner mycket arbete för att få ihop ett arbetslag som harmoniserar med den programidé fritiden har för den nya mötesplatsen som slår upp sina portar hösten 2017 i anslutning till Raoul Wallenbergskolan.

Under firandet har du som besökare en chans att träffa personal som skall arbeta i området till hösten. Kom och besök oss så skall vi berätta om vår vision.
Vi kommer att erbjuda ett smörgåsbord av vad som idag erbjuds unga på våra mötesplatser.

  • Ta del av våra internationella projekt vi gör för stadens unga.
  • Kom in i vårt tält så tar vi en tripp ut i Europa.
  • Träffa personal som berättar om den nya satsningen i området.
  • Från vår ”lilla scen” får du ta del av lokala Solnaungdomars musiktalang.
  • Konsten skapas på plats i nuet.
  • www.membran.nu

Tack för att vi får vara en del av ert firande, vi syns!