Välkomna på vernissage för min fotoutställning på Black Sheep + ljudkonst av Lars Sargent!!! Utställningen hänger t.om 31 mars, och jag vill dela den första kvällen den 8:e mars med er!
KOOOM<33333

Inträde: Gratis
Plats: Black Sheep
Tillgänglighet: Det finns hiss med utrymme för rullstol, inga höga trösklar i vägen för att komma in och röra sig i utställningslokalen.

Det är helt kravlöst. En kan komma och bara röra sig runt i lokalen, ta del av utställningen, vara tyst i ett hörn, sova i en soffa eller kramas med mig. Eller något helt annat. Inga krav. VÄLKOMNA<33

Freja (hen)
Fotograf, queer- och transaktivist.
Genom att prata om och ta bilder på personer och saker jag anser måste få mer utrymme och uppmärksamhet vill jag förändra den skeva representationen som finns i samhället. Representation är livsviktigt och räddar liv. Det vill jag bidra till. Kom och ta del av det på utställningen!

Lars (hen)
Ljudkonstnär.
Jag kommer att framföra lite improviserat oljud.